Kuurojen kesäleiri 2023

30.6.–2.7.2023 Keuruulla
KUUROJEN KESÄLEIRI ISO KIRJA -OPISTOLLA

Kuurojen kesäleiri kokoontuu jälleen neljän vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa paikaksi valittiin IK-opiston upeat kesämaisemat, joita koristavat kirkas järvi ja vehreät nurmikentät. Mikä sen ihanampaa kuin viettää aikaa yhdessä kesäleirillä tavaten vanhoja tuttuja ja solmien uusia ihmissuhteita. Ikärajaa leirille ei ole laitettu, vaan kaikenikäiset ovat tervetulleita. Voit osallistua joko yksin tai yhdessä puolisosi, ystäviesi tai perheesi kanssa.

Leirillä nautitaan Suomen kesästä, yhdessäolosta ja päivitetään kuulumisia. Yhteiset rukoushetket, raamattutuokiot, leikkimieliset kilpailut ja tietovisailut kuuluvat luonnollisesti leirin ohjelmaan. Unohtaa ei voi myöskään saunomista ja pulahtamista lämpimään järviveteen – vaikka monta kertaa päivässä! Makkaranpaisto nuotion äärellä onnistuu sadesäälläkin, sillä opistolla on nuotiokatos.

Majoittautuminen tapahtuu mökeissä ja kahden hengen Economy-tason huoneissa omin liinavaattein. Otathan mukaan omat liinavaatteet sekä pyyhkeen. Halutessasi voit majoittua omassa asuntoautossa, -vaunussa tai teltassa. Teltta/asuntovaunu majoitus veloitetaan leirinnän hintojen mukaan.

OHJELMA
Perjantai 30.6.

14.00–15.00 Saapuminen, ilmoittautuminen ja majoittautuminen Kahvila SiCaféssa
15.00–16.00 Tervetuloa/ohjelmaa
16.30–17.30 Päivällinen
18.00–20.00 Ohjelmaa
20.00–22.00 Uimista, saunomista

Lauantai 1.7.

08.00–09.00 Aamiainen
09.00–12.15 Aamunavaus/Ohjelmaa
12.15–13.00 Lounas
Vapaa-aikaa oman tahdin mukaan
14.14–14.45 Kahvihetki
15.00–16.30 Ohjelmaa
16.30–17.30 Päivällinen
18.00–20.00 Ohjelmallinen illanvietto makkaranpaiston merkeissä
20.00–22.00 Uimista, saunomista

Sunnuntai 2.7.

08.00–09.00 Aamiainen
09.00–12.15 Aamunavaus/Ohjelmaa
12.15–13.00 Lounas

ILMOITTAUTUMINEN JA LEIRIN HINTA

Hinnat:
40 euroa/aikuinen pe–su,
20 euroa päiväkävijä,
4–12-vuotiaat 29 euroa ja
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Kurssille ilmoittautuminen: Marika Jouhki, jouhki.m@gmail.com. Kerro nimesi, yhteystietosi, mahdollinen ruoka-allergiasi sekä majoituskaveritoive. Ilmoittautuminen 16.6. mennessä.

LISÄTIETOJA
seminaarisihteeri(a)isokirja.fi
040 732 1884

Järj.: Helluntaikirkon Hyvä Sanoma -palvelut ja Iso Kirja -opisto

SUHDEVERKOSTOT

Suhdeverkostot

Helluntaikirkko ylläpitää helluntaiherätyksen kotimaan kirkkosuhteita ja kansainvälisiä suhteita osallistumalla yhteistyöelimiin ja tapahtumiin. Helluntailiikkeen yhteisten rekisteröityjen yhteisöjen verkostossa (HYRY) puheenjohtajana toimii Helluntaikirkko.

KUSTANNUSPALVELUT

Laaja kirjo julkaisuja

Helluntaikirkolla on omia julkaisuja, jotka keskittyvät Helluntaikirkon kannalta keskeisiin kysymyksiin.

Lisäksi voit tutustua kumppanijärjestöjemme laajaan kustannusvalikoimaan.

JÄSENASIAT

Jäsenasioiden käsittely..

Täältä voit hoitaa rekisteriasioita sekä liittyä tai erota Helluntaikirkosta.

HALLINTO

Seurakuntien sisäiseen käyttöön tarkoitetut materiaalit.

Seurakuntien johtamisen ja hallinnoinnin materiaaleja sekä työvälineitä. Tärkeimpinä seurakunnan johdon oma infosivusto sekä Sähköpaimen jäsenrekisteriohjelma.

YHTEISTYÖALUEET

Helluntailiikkeen seurakunnat ovat järjestäytyneet yhteistyöalueisiin.

Seurakunnat ovat luoneet alueiden sisällä omia yhteistyörakenteita, toimintoja ja työryhmiä. Seurakuntien työntekijät kokoontuvat alueellisille työntekijäpäiville sekä järjestävät yhteisiä ja aihekohtaisia tapahtumia ja koulutuspäiviä.

TYÖRYHMÄT JA TOIMIKUNNAT

Toimikuntien ja työryhmien tarkoitus on valmistella lausuntoja Helluntaikirkon ja helluntaiherätyksen tarpeisiin.

Pysyvien toimikuntien ja työryhmien lisäksi Helluntaikirkolla on projektiluontoisia työryhmiä, jotka työskentelevät yksittäisten aiheiden parissa määräajan.

MIHIN USKOMME?

Suomen Helluntaikirkon tunnustus perustuu Jumalan pyhään sanaan, Raamattuun. Tunnustuksen keskeinen sisältö on lausuttu Helluntaiseurakunnan uskon pääkohdissa ja apostolisessa uskontunnustuksessa.

Tästä osiosta löydät, mitkä ovat arvomme, visiomme ja missiomme, uskon pääkohdat, apostolisen uskontunnustuksen, teologisia ja opillisia kannanottoja sekä tietoa siitä, miten tulla uskoon.

KOULUTUKSET

Helluntaikirkon koulutus toteutuu yhteistyössä Iso Kirja -opiston kanssa. Iso Kirja -opisto on kristillinen kansanopisto, joka palvelee monipuolisesti koko helluntailiikettä.

Helluntaikirkon järjestämiä koulutuksia ovat työntekijöiden valtakirja- ja vihkikoulutukset sekä evankeliointiin, diakoniaan, koulutyöhön, seurakunnanistutukseen, vankilatyöhön sekä vapaaehtoistyöntekijöiden hyvinvointiin liittyviä koulutuksia.

TIETOJA HELLUNTAIKIRKOSTA

Suomen Helluntaikirkko on uskonnollinen yhdyskunta, joka muodostuu helluntailiikkeen seurakunnista. Helluntailiike painottaa henkilökohtaista kristillistä vakaumusta sekä karismaattisuutta eli Pyhän Hengen toimintaa. Yhdessä muiden karismaattisten seurakuntien kanssa se on protestanttisuuden valtauoma.

Tästä osiosta löydät taustatietoja liikkeestä sekä julkaisuja ja tiedotteita.

SUUNNITELMALLINEN DIAKONIATYÖ

Helluntaikirkko tukee seurakuntien diakoniatyötä kehittämisryhmänsä ja eri toimintamuotojensa kautta.

Kehittämisryhmä muodostuu diakoniatyön ammattilaisista sekä eri toimintamuotojen avainhenkilöistä. Diakoniatyön kokonaisuus muodostuu Helluntaikirkon, helluntaiseurakuntien, Kristillinen alkoholisti- ja narkomaanityö ry:n sekä Elämä ja Valo ry:n toiminnoista.

LAPSET JA NUORET

Tuemme lasten ja nuorten osallisuutta sekä perheiden kasvatustehtävää

Helluntailiike panostaa monipuolisesti lapsi- ja nuorisotyöhön. Keskeisiä lapsityön toimijoita ovat Helluntaikirkko, Iso Kirja -opisto sekä Fida. Toimintaa kokoaa ja koordinoi lapsi- ja nuorisotyön NextGen-johtoryhmä.

LÄHETYSJÄRJESTÖJÄMME

Teemme lähetystyötä kumppanijärjestöjemme kautta. Tutustu lähetystyöhön lähetysjärjestöjen omilla sivuilla.

Kumppanijärjestöjämme ovat esimerkiksi Fida International ry, Avainmedia Lähetysjärjestö ry sekä Elämä ja Valo ry.

MIKSI JULISTAMME?

Haluamme sytyttää ja tukea seurakuntia ja yksilökristittyjä evankeliumin eteenpäin viemisessä.

Helluntaikirkon missiopalvelut tukevat seurakuntia kotimaan lähetystehtävässä omilla sekä kumppaniorganisaatioiden palveluilla.